Aankoopmaturiteit. Betere sales.

Hogere winsten, working capital en compliance, minder risico’s:
de resultaten van aankoopmaturiteit spreken voor zich.

Onze klanten :

Aankoop is vaak een blinde vlek

Bij sales, die niet altijd weet wat een mogelijke klant nodig heeft om te beslissen. En bij het management, dat aankoop soms te weinig betrekt bij de business. Die blinde vlek kost deals. En geld. Aankoopmaturiteit is het antwoord, bij sales en management.

Spiegeltraining

Hoe beslissen ze over een aankoop? Wat verwachten ze? Wat drijft hen? Vaak weet sales te weinig over de aankopers van potentiële klanten.

Na deze training "van aan de andere zijde van de tafel" denkt sales proactief met aankopers mee via deskundige voorstellen, afgestemd op wat de sector van hen verwacht. Zodat jullie meer deals en partnerships binnenhalen.

Maturiteitstraject

Te weinig interactie tussen aankoop en business. Single sourcing. Ondermaatse aankoopsynergieën bij M&A’s. Vermijd de valkuilen van te lage aankoopmaturiteit

Dit traject – op maat van jullie sector en bedrijf – zet jullie op weg naar de beste strategische partnerships om kosten te reduceren, processen te optimaliseren en winsten te verhogen.

Waarom klanten voor mij kiezen?

Oplossingen die werken

Ik bied 25 jaar crossfunctionele ervaring bij topspelers uit sectoren zoals automotive, speciality chemicals, telecom en automation. Ik werk me snel in en sta borg voor de kwaliteit van mijn training en advies. Mijn cases spreken voor zich.

Resultaat binnen deadline

Vooraf bekijken we samen de scope en omvang van het traject, en de bezettingsgraad van jullie mensen. Daarna beslissen we wie we inschakelen. Het resultaat? We boeken de vooropgestelde resultaten binnen de afgesproken termijn.

Zekerheid op alle vlak

Bij mij betalen jullie (soms letterlijk) voor resultaat. En in mijn training en advies hou ik rekening met de verticals van een aankoop en met de ruimere context (sectoren, landen en culturen) van jullie bedrijf. Zekerheid troef dus.

Recente blogberichten