Waarom Johan van Hamme?

Een bewezen track record, SMART resultaten, zekerheid en voeling met mensen: dat is waarom klanten voor mij kiezen. En blijven terugkomen.

Oplossingen die werken

Abstracte theorieën of oeverloze PowerPoints? Een dertien-in-een-dozijn consultant? Daar bedanken jullie voor. Jullie willen oplossingen die werken. Een partner met bewezen track record die een technische achtergrond combineert met business feeling en een sterke drive. Iemand die de taal van jullie sector spreekt en weet wat daarin speelt. 

Mijn bijnaam is ‘The Rock’ 😊 omdat ik 25 jaar crossfunctionele ervaring heb bij topspelers uit veeleisende sectoren zoals automotive (Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Tenneco), speciality chemicals (A. Schulman), automation (Rockwell Automation) en telecom (Proximus). In die periode heb ik met meer dan 3000 sales mensen onderhandeld en sterke besparingen gerealiseerd via een uitgebreid portfolio van kostenreductie methodes.

Ik combineer een technische achtergrond als ingenieur met business feeling en een sterke drive. Ik werk me snel in en spreek 6 talen. Je kan dus rekenen op gegarandeerde kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en stressbestendigheid. Mijn cases spreken voor zich.

Resultaat binnen deadline

Willen jullie snel schakelen? Zeker zijn van continuïteit? Geen probleem. Vooraf bekijken we samen de scope en omvang van het traject, en de bezettingsgraad van jullie mensen. Om dan te bepalen hoe we samenwerken:
 • Jullie mensen krijgen een actieve rol met intensieve begeleiding.
 • We schakelen waar nodig relevante professionals in uit mijn netwerk.
Beide opties zijn combineerbaar, waarbij ik steeds insta voor de coördinatie van het traject. Het resultaat? We boeken de vooropgestelde resultaten binnen de afgesproken termijn.
  Johan is een professionele leider. Hij bezit het vermogen om anderen te inspireren om hun doelen te bereiken. Hij luistert goed en moedigt mensen aan om verantwoordelijkheid en controle te nemen.
  Robert Brown (VK) - teamlid - Automation
  Johan en ik werkten samen om de handel tussen de EU en India te vergemakkelijken. Door zijn kennis van zes talen en zijn ervaring als topmanager bij enkele van de grootste Europese organisaties, bezit hij een schat aan praktische informatie. Aanbevolen voor kostenoptimalisatie en interculturele training!
  Venkat S. (Indië) - partner - zelfstandig
  Tijdens onze samenwerking in de auto-industrie was ik onder de indruk van Johan’s professionaliteit en taalvaardigheden. Door zijn sterke focus wist hij resultaten te behalen en ontpopte hij zich tot een waardevolle speler in een multifunctioneel team. Daarnaast was hij een gewaardeerde collega.
  Peter Dillen (België) - collega - Automotive

Minimaliseer risico’s

Reken op een competitief, SMART en realistisch voorstel. Ik ken immers de tarieven in de markt en hou daar rekening mee. De bonus? Jullie betalen (soms letterlijk) voor resultaat. Zo minimaliseren jullie eventuele risico’s en krijgen jullie zekerheid

Die zekerheid gaat trouwens verder dan het financiële plaatje. In mijn training en advies hou ik rekening met de verticals van een aankoop en met de ruimere context (sectoren, landen en culturen) van jullie bedrijf.

Genoeg over mij, over naar jullie

Geef me een seintje voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Ik luister graag naar jullie uitdagingen en denk alvast met jullie mee.

Bel +32 495 25 21 82 of